گفت‎وگو با محمد قاسمی‎پور مسئول دفتر فرهنگ مطالعات و ادبیات پایداری

تولیدات دفاتر ادبیات پایداری منبع الهامی برای آفرینش‎های هنری در رشته‎های دیگر

محمد قاسمی‎پور در‌خصوص تاثیر مثبت جشنواره آثار و تولیدات برروی کیفیت آثار تولیدی گفت: جشنواره عاملی برای به ذوق و شوق آوردن است و انگیزش و حرکت ایجاد می‎کند. به نظر من تولیدات پژوهشی دفاتر ادبیات پایداری می‎تواند منبع الهامی برای آفرینش‎های ادبی و هنری در رشته‎های دیگر باشد.

گفت‎وگو با محمدعلی صفورا داور بخش هنرهای تصویری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات

مهم‌ترین ویژگی آثار ارسالی به جشنواره تولیدات اصالت و خلاقیت موجود در آثار است

صفورا گفت: مهمترین ویژگی آثار ارسالی در هر جشنواره‎ای اصالت، خلاقیت در تولید آثار و بدیع و نو بودن آن‎ها است و محتوا در آثار ارسالی به جشنواره نیز اهمیت بسزایی دارد.

جشنواره آثار و تولیدات ظرفیت کشوری شدن را دارد

ساکت درخصوص جشنواره آثار و تولیدات گفت: جشنواره آثار و تولیدات را از سطح استانی خارج کنیم و جشنواره را در سطح کشوری اجرا کنیم تا شاهد رقابت هنرمندان در کل کشور باشیم.

محمد حمزه زاده

تولیدات هنری ما مبتنی بر انقلاب اسلامی باشد

نشست تخصصی هنرهای تصویری و مراسم تقدیر از برگزیده‎های این بخش در اصفهان برگزار شد.

گزارش افتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی و نمایشگاه محصولات فرهنگی:

گامی به سوی تبدیل تولید هنری به محصول هنری

چهارمین جشنواره آثار و تولیدات هنری مراکز استانی به دنبال سیاست تبدیل تولید هنری به محصول، اقدام به برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی و نمایشگاه محصولات فرهنگی در این جشنواره کرد.

گفت‎وگو با سینا دلشادی، رئیس حوزه‌هنری استان مازندران

باید به ظرفیت‎های بالقوه فرهنگی مناطق استانی توجه کرد

سینا دلشادی، رئیس حوزه‌هنری استان مازندران با اشاره به مؤلفه‎های پیشنهادی خود به مدیران مراکز استان‎ها، مهم‌ترین مؤلفه را بهره‎گیری از ظرفیت‎های بالقوه فرهنگی مناطق استانی می‌داند.

گفت‎و‎گو با وحید حیاتی هماهنگ کننده و ناظر کمیته موسیقی

رشد قابل توجه آثار جشنواره تولیدات نسبت به گذشته

وحید حیاتی بیان کرد: آثار ارسالی به جشنواره نسبت به سال‌های گذشته از نظر کیفیت رشد قابل توجهی داشته است.

همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی

اعلام برنامه اکران فیلم های چهارمین جشنواره آثار و تولیدات

برنامه اکران فیلم های چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری اعلام شد.

رباب فغفوری:

جشنواره تولیدات استانی فرصتی برای آشنایی با استعدادهای نو است

رباب فغفوری، پژوهشگر معتقد است:برگزاری جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری فرصتی برای آشنایی با استعدادهای نو در اغلب رشته های هنری است كه همگام با ارزش‌ها و تكیه بر فرهنگ انقلاب اسلامی زمینه‌ساز رشد و تعالی هنرمندان و انتقال مفاهیم هنر انقلابی خواهد بود.

همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات

در چهارمین دوره جشنواره آثار و تولیدات شاهد رشد کیفی آثار بودیم

مسعود آتشگران مدیر حوزۀ هنری استان قزوین و داور کمیته فرهنگ مطالعات و ادبیات پایداری در یادداشتی به نقد آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره پرداخت.

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره