هیات داوران


گفت‎وگو با عبدالجبار کاکایی داور بخش شعر نو، تدوینی و پژوهشی

چتر حمایت حوزه هنری بر سر پژوهش‎های ادبی گسترده شود

داور بخش کتاب چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی گفت: حوزه هنری امکانات خوبی در سراسر کشور دارد و می‎تواند چتر حمایت خود را بر سر پژوهش‎های ادبی، نقد آثار شاعران و هنرمندان بگستراند و به تمام جنبه‎ها در حوزه پژوهش توجه کند.

گفت‎وگو با حسن نجفی کارگردان و فیلم‎نامه‎نویس

نظام برنامه‎ریزی و نظارت در جشنواره آثار، دقیق و مبتنی بر تئوری است

داور بخش هنرهای تصویری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی بیان کرد: من نظام برنامه‎ریزی، نظارت و ارزیابی را در حوزه امور استان‎ها دقیق و مبتنی بر تئوری می‎دانم. کارکردن استان‎ها باری به هر مجلس نیست؛ تفکر و جریانی پشت سر آن است.

گفت‎وگو با کوروش زارعی داور بخش هنرهای نمایشی جشنواره آثار و تولیدات

جشنواره آثار ویترین تولیدات حوزه هنری است

کوروش زارعی در خصوص جشنواره آثار و تولیدات بیان کرد: جشنواره تولیدات مراکز استان‎ها ویترین تولیدات حوزه هنری است؛ لذا، باید اثری انتخاب شود که قرار است در این ویترین بدرخشد.

گفت‎وگو با مرتضی امیری اسفندقه داور شعر کلاسیک، تدوینی و پژوهشی چهارمین جشنواره آثار

روحیه نقدپذیری یکی از ره‎آوردهای چهارمین جشنواره آثار و تولیدات

داور شعر کلاسیک، تدوینی و پژوهشی چهارمین جشنواره آثار گفت: ایجاد روحیه نقدپذیری یکی از رهآوردهای جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی است.

همگام با چهارمین جشنواره آثاروتولیدات مراکز استانی

دو اثر پژوهشی از قزوین به مرحله داوری راه یافت

کتاب "نوحه های دستگاهی قزوین" نوشته: سعید افزونتر و کتاب "بررسی و تحلیل موسیقی کلاسیک در قزوین" نوشته :حسین میثمی به مرحله داوری جشنواره تولیدات راه یافتند.

رسول اولیازاده:

وجود دبیرخانه دایمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

عضو هیات داوری بخش عکس کمیته تجسمی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری گفت: به منظور ارتقای کیفی آثار هنری در جشنواره، تشکیل دبیرخانه ی دائمی در این زمینه ضروری است.

دکترگودرزی دیباج:

جشنواره تولیدات فرصتی برای تعامل و بهره گیری از ظرفیت هنرمندان مراکز استانی است

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری گفت: برپایی جشنواره تولیدات مراکز استانی ، فرصت خوبی برای تعامل علمی، تجربی و هنری هنرمندان و استفاده آنان از ظرفیت های یکدیگر است.

راهیابی 60 اثر به مرحله داوری کمیته موسیقی جشنواره چهارم

آثارموسیقی راه یافته به بخش نهایی چهارمین جشنواره آثار وتولیدات مراکز استانی حوزه هنری معرفی شدند

به گزارش کمیته تبیلغات واطلاع رسانی چهارمین جشنواره آثار وتولیدات امین مرادی رئیس حوزه هنری کردستان ومسئول کمیته موسیقی جشنواره ،آثارراه یافته به بخش نهایی جشنواره را دربخش های مختلف پس ازداوری مقدماتی معرفی کرد .

با حضور پانزده داور برجسته هنرهای تجسمی در حوزه هنری قزوین

داوری آثار تجسمی جشنواره تولیدات آغاز شد

آثار راه یافته به مرحله داوری چهارمین جشنواره تولیدات مراکز استانی با حضور پانزده داور در حوزه هنری قزوین در حال انجام است.

فریبرز شیرینی: حجم بالای آثار جشنواره، ارزیابی و داوری را به تعویق انداخت

مسئول هماهنگی كمیته داوران چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری از پایان داوری آثار جشنواره تولیدات تا هفته آینده خبر داد.

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره