مصاحبه و گفتگو
گفتوگو با جواد رحیمزاده کارگردان و نویسنده «بدون شرح»
ارزیابی و انتقاد از آثار باعث رشد و تولید بهتر آن خواهد شد
جواد رحیمزاده گفت: چهارمین جشنواره آثار و تولیدات فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات هنرمندان مراکز استانی و آشنایی آنان با گروههای نمایشی استانها است و استعداد هنرمندان شهرستانی نیز در این جشنوار هارزیابی میشود و نقدو بررسی آثار ارسالی باعث رشد و تولید آثار بهتر خواهد شد.
گفتوگو با حسن نجفی کارگردان و فیلمنامهنویس
نظام برنامهریزی و نظارت در جشنواره آثار، دقیق و مبتنی بر تئوری است
داور بخش هنرهای تصویری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی بیان کرد: من نظام برنامهریزی، نظارت و ارزیابی را در حوزه امور استانها دقیق و مبتنی بر تئوری میدانم. کارکردن استانها باری به هر مجلس نیست؛ تفکر و جریانی پشت سر آن است.
گفتوگو با کوروش زارعی داور بخش هنرهای نمایشی جشنواره آثار و تولیدات
جشنواره آثار ویترین تولیدات حوزه هنری است
کوروش زارعی در خصوص جشنواره آثار و تولیدات بیان کرد: جشنواره تولیدات مراکز استانها ویترین تولیدات حوزه هنری است؛ لذا، باید اثری انتخاب شود که قرار است در این ویترین بدرخشد.
گفتوگو با وحید حیاتی هماهنگ کننده و ناظر کمیته موسیقی
رشد قابل توجه آثار جشنواره تولیدات نسبت به گذشته
وحید حیاتی بیان کرد: آثار ارسالی به جشنواره نسبت به سالهای گذشته از نظر کیفیت رشد قابل توجهی داشته است.
همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری
نگاه علمی باید در تولیدات مکتوب وجود داشته باشد
سرپرست حوزه هنری استان هرمزگان گفت: سعی ما بر این است که نگاه علمی در تولیدات مکتوب وجود داشته باشد و همه هموغم ما کیفیسازی تولیدات است. این جشنواره بزرگترین فستیوال فرهنگی هنری کشور است و میتواند جایگاه حوزه هنری را در بخش فرهنگ و هنر ارتقا دهد.
گفتوگو با مرتضی امیری اسفندقه داور شعر کلاسیک، تدوینی و پژوهشی چهارمین جشنواره آثار
روحیه نقدپذیری یکی از رهآوردهای چهارمین جشنواره آثار و تولیدات
داور شعر کلاسیک، تدوینی و پژوهشی چهارمین جشنواره آثار گفت: ایجاد روحیه نقدپذیری یکی از رهآوردهای جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی است.
با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری
هوشنگ جاوید: جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حامی هنرمندان است
یك پژوهشگر موسیقی گفت: جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری علاوه بر تشویق، در بحث حمایت از هنرمندان هم به خوبی عمل كرده است.
مسئول کمیته اسکان و پذیرایی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات :
میزبان هفتصد میهمان از کلیه استان ها در جشنواره آثار و تولیدات هستیم
مسئول کمیته اسکان و پذیرایی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی گفت: تعداد پیش بینی شده برای مهمانان این جشنواره هفتصد نفر است و برای اسکان هفتصد نفر برنامه ریزی کامل شده است.
همگام با چهارمین جشنواره آثاروتولیدات مراکز استانی
برگزاری جشنواره؛ جهاد فرهنگی درمقابل فرهنگ مبتذل غربی است
سرپرست حوزه هنری استان اردبیل با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی براینکه « در وادی هنر نمی توان با انگیزه های سطحی و ناسالم حرکت کرد و سرافراز و موفق بود.» گفت: امروز زمان آن رسیده است که نگاهی کیفی به تولیدات فرهنگی و هنری داشته باشیم.
همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری
پیروز ارجمند: مراكز استانی حوزه هنری نقطه امید هنرمندان برای فعالیت است
مدیر پیشین مركز موسیقی حوزه هنری گفت: مراكز استانی حوزه هنری نقطه امید هنرمندان برای فعالیت است و البته باید برای هنرمندان برنامهریزی و فعالیت مستمر صورت بگیرد.
یادداشت روز
وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است
برای برپایی کیفیتر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمیدهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانهای مرکزی بهصورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دورههای مختلف جشنواره بهطور فعالتری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاههای توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان میشود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.
بسیاری از از آثار راهیافته به چنین جشنوارههایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آنها به جشنوارههای مختلف راه یافتهاند، درحالی که میتوان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاستگذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنوارهها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار میکند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیقتر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.
تناسب آثار با ماموریتهای محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاکها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاستها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیباییشناسی ارزیابی و داوری میشوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و بهواسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استانها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.
کشف استعدادهای جوان و هدایت آنها مهمترین رسالت جشنوارههای هنری است. اگر برپایی این جشنوارهها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر بهمنزله یک کار نمایشی است، اما اگر بهصورت کیفیتر و دائمیتر باشد، میتوان استعدادهای زیادی را در تمام حوزههای مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.
تولیدات مراکز استان
- راه یابی 50 اثر تجسمی از قزوین به چهارمین جشنواره آثار و تولیدات
- حضور فعال هنرمندان رشته خوشنویسی حوزه هنری استان اصفهان در جشنواره تولیدات
- حضور دو نقاش مشهدی در جشنواره تولیدات استاني
- راهیابی آثار هنرمندان خوشنویس حوزه هنری خراسان رضوی به جشنواره تولیدات
- حضور 55 اثر از آثار هنرمندان حوزه هنری خراسان رضوی در بخش تجسمی جشنواره تولیدات
مصاحبه و گفتگو
- تولیدات دفاتر ادبیات پایداری منبع الهامی برای آفرینشهای هنری در رشتههای دیگر
- همّ و غمّ حوزههنری رونقبخشیدن به تولید است
- ادبیات پایداری، تاریخ پیش روی ما را تغذیه میکند
- آثار تولید شده در جشنواره تولیدات منطبق با سیاستهای حوزه هنری باشد
- ارزیابی و انتقاد از آثار باعث رشد و تولید بهتر آن خواهد شد