30 اثر تصويري در بخش داستاني به مرحله نهايي داوري جشنواره توليدات استاني راه يافتند


با پايان يافتن مرحله بازبيني آثار ارسالي در بخش داستاني كميته هنرهاي تصويري آثار راه يافته به مرحله نهايي داوري سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري از سوي دبيرخانه كميته هنرهاي تصويري اعلام شد.
به گزارش كميته اطلاع رساني و تبليغات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري، آثار پذيرفته شده به تفيكيك استان ها عبارتند از :
1.«نامه» به كارگرداني ساسان درسي از استان فارس
2.«راز نگاه» به كارگرداني حامد سعادت از استان كرمان
3.«آق گل» به كارگرداني مهدي حيدري از استان آذربايجان غربي
4.«به كجا چنين شتابان» به كارگرداني امين كريمي از استان لرستان
5.«شير تلخ» به كارگرداني ناصر ضميري از استان خراسان رضوي
6.«خدا جاي حق نشسته» به كارگرداني محمد ولي فروتن از استان زنجان
7.«ننگ»، «خطوط فرضي» به كارگرداني كريم عظيمي از استان اصفهان
8.«نشاني» و «بازتاب» به كارگرداني محمد مقيم پور بيژني از استان مازندران
9.«خدا همين نزديكي است» به كارگرداني علي مردمي از استان آذربايجان غربي
10«قرمز، مارمولك و خانم و آقاي اسميت» به كارگرداني حسن خمسه از استان بوشهر
11.«يك خروس تا بهشت» به كارگرداني شريف اسلامي از استان كهگيلويه و بوير احمد
12.«بچه مرز» به كارگرداني رضا جمالي، :خواب گندم» به كارگرداني غريب منوچهري از استان اردبيل
13.«تهران »15 به كارگرداني دانش صلواتي ، «انار ميوه بهشت» به كارگرداني تيمور قادري از استان كردستان
14.«براي او» به كارگرداني سيد مرتضي سبز نيا، «سايه خاموش من» به كارگرداني علي حياتي از استان خوزستان
15.«و ديگر هيچ» به كارگرداني رقيه توكلي، «با روي خورشيد و خشت» به كارگرداني سيد مجتبي حسيني از استان يزد
16.«معلم ده دقيقه ديگر مي آيد» به كارگرداني شهرام ابراهيمي، «خروسك» به كارگرداني فريدون نجفي از استان چهار محال و بختياري
17.«ماجراي آن روز» به كارگرداني داريوش خلباني، «ديوار» به كارگرداني مسعود ضيغم پور، «خيال خيس» به كارگرداني غلامرضا احمدي از استان بوشهر
18.«بوي بودنت نباشد» به كارگرداني سيف الله يزداني ، «خاتون» به كارگرداني محسن غضنفري و سيف الله يزداني ، «شب نيمه هاي ماه» به كارگرداني مراد نظري، «نگاه» به كارگرداني حنانه غضنفري از استان قم




قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره