اخبار و رویدادها


پیام مدیر جشنواره چهارم:

جشنواره آثار فرصت همدلی وتعامل سازنده هنرمندان مراکز استانی

چهارمين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني با همه دشواري ها ، فراز و فرودها و دستآوردهایی که داشت به حول و قوه الهي پايان يافت.

همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری

حوزه هنری این ثمره مبارک هنری انقلاب اسلامی

فریبرز شیرینی بیانیه هیئت داوران چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری را در 9 مهرماه1394 در برنامه اختتامیه قرائت کرد.

گفت‌وگو با قائم‌مقام رئیس حوزه‌هنری و مدیرعامل انتشارات سوره مهر

همّ و غمّ حوزه‌هنری رونق‌بخشیدن به تولید است

مهم‌ترین اهداف جشنواره‌ها که آنرا دنبال می کنند از سه بخش اصلی‌ تشکیل می شود ، اول رصد و کشف موارد مورد نیاز جشنواره است. دوم ایجاد رقابت سالم برای پیشی‌گرفتن درکیفیت‌، رعایت استانداردها و توجه به خواست و نیاز مخاطب است. وهدف سوم نیز ارائه الگوست. جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی این سه هدف را مد نظر دارد و همّ و غمّ حوزه‌هنری را برای رونق‌بخشیدن به تولید به عنوان رکن فعالیت‌های خود نشان می‌دهد.

رئیس حوزه‌هنری

ادبیات پایداری، تاریخ پیش روی ما را تغذیه می‌کند

محسن مؤمنی‌شریف، رئیس حوزه‌هنری در این باره معتقد است ادبیات پایداری آن‌قدر غنی است که قادر است تاریخ پیش روی ما را تغذیه کند.

با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری

جشنواره تولیدات نشان داد بین تهران و شهرستان فاصله‎ای وجود ندارد

داور بخش هنرهای نمایشی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری گفت: نمایش‎های اجرا شده از گروه‎های شهرستانی نشان‎دهنده این واقعیت است كه بین شهرستان و تهران فاصله‎ای وجود ندارد؛ فعالان شهرستانی به واسطه تحصیلات آكادمیك، پشتوانه علمی و تجربه خود را بالا برده و می‎توان گفت كه امروز گروه‎های شهرستانی از تهرانی‎ها بهتر فعالیت می‎كنند.

با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری

شعبانپور: به جای تبلیغ از سكوت برای القای مفهوم استفاده می كنیم

یكی از بخشهایی كه در چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری مورد استقبال واقع شد، اجرای یك گروه تئاتری به نام «آرتمییس» بود كه به صورت ثابت و بی حركت در محوطه حوزه هنری شهر اصفهان ایستاده بودند و با طراحی صحنه و لباس، در پی القای مفهوم «آب هست ولی كم است» به بینندگان بودند.

با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری

حسینی: موسیقی آیینی در كردستان گردگرفته نیست

هنرمند عرصه موسیقی كشورمان گفت: دف نوازی، سنتی آبا و اجدادی و در عین حال اسلامی است كه مردم آن را دوست دارند و در كردستان به دف به عنوان یك ساز دینی نگاه می شود.

مؤمنی شریف در اختتامیه جشنواره تولیدات خبر داد:

برگزاری هفته های فیلم در همه استان ها

رئیس حوزه هنری گفت: با پایان جشنواره، آثار برجسته در حوزه فیلم كوتاه به صورت هفته‎های فیلم در همه استان‎ها به نمایش در خواهند آمد.

هم زمان با شب عید غدیر خم

چهارمین جشنواره آثار و تولیدات برگزیدگان خود را شناخت

اختتامیه چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری دقایقی پیش در سالن كوثر اصفهان برگزار شد و طی آن از برگزیدگان كمیته های هفتگانه جشنواره تقدیر به عمل آمد.

اختتامیه چهارمین جشنواره تولیدات استانی؛ در حال برگزاری

یك گام به پیش در 3 روز جشنواره تولیدات استانی

چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری پس از 3 روز فعالیت مستمر و اجرای 30 برنامه مختلف در حوزه های موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی، نمایش فیلم و ادبیات پایداری به ایستگاه پایانی رسید.

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره