ارسال بيش از 140 اثر به كميته ادبیات جشنواره


دبير كميته ادبیات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري گفت:از سوي هنرمندان استان هاي سراسر كشور تعداد 148 اثر(کتاب) به دبيرخانه كميته ادبیات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري ارسال شده است.
علیرضا پرورش در گفت و گو با كميته اطلاع رساني و تبليغات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري با بیان این مطلب افزود: با توجه به پایان مهلت ثبت نام شرکت کنندگان بخش ادبیات در مجموع 148 کتاب در دو بخش تألیفی و تدوینی به ثبت رسیده است که از مجموع این کتاب ها، 88 کتاب تألیفی و 60 کتاب تدوینی هستند.
دبير كميته ادبیات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري اظهار داشت: که مجموع آثار ارسالی ثبت شده در 9 بخش و در دو حوزه شعر و داستان بوده است.
پرورش ادامه داد: داستان کوتاه و مینی مال تألیفی و تدوینی، نثر و قطعات ادبی تألیفی و تدوینی، شعر کلاسیک تألیفی و تدوینی، شعر نو تألیفی و تدوینی، داستان بلند و رمان تألیفی، 9 بخش کمیته ادبیات را تشکیل می دهند.
دبير كميته ادبیات سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هاي هنري بیان کرد: معمولاً جشنواره ها عرصه ای برای این هستند که ما داشته های خود را ارزیابی کنیم.
پرورش در پایان خاطرنشان کرد: همچنین نقاط ضعف و قوت و ظرفیت های بومی هر استان در چنین جشنواره هایی مشخص می شود و مخاطبان نیز در همین رویدادها با کم و کیف برنامه های حوزه هنری آشنا می شوند.
گفتنی است، جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه های هنری در بخش های تازه های نشر، رسانه های ديجيتال، هنرهای تجسمی، هنرهای تصويری، هنرهای نمايشی، ادبيات، موسيقی و مطالعات و فرهنگ پايداری اردیبهشت 1391 در کرمانشاه برگزار می شود.



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره