به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، شب شعر و داستان «خیمه بر هستی» كه از جمله برنامههای چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری است كه شامگاه سهشنبه شب 7 مهرماه با حضور شاعران پیشكسوتی همچون سعید بیابانكی، علیرضا قزوه، خسرو احتشامی، فاضل نظری و جمعی دیگر از پیشكسوتان فرهنگ و ادب در باغ موزه چهلستون اصفهان برگزار شد.
در این مراسم كه جمع كثیری از هنرمندان و هنردوستان نیز حضور داشتند، سعید بیابانكی، شاعر خوش قریحه كشور، با اشاره به فضای دلانگیز اصفهان برای برگزاری شب شعر گفت: برای من اصفهان و بهخصوص چهلستون بسیار خاطرهانگیز است و قطعا هنردوستان نیز چنین احساسی را نسبت به این مكان زیبا دارند.
در ادامه این شب شعر، محمدعلی قاسمی، دبیر كمیته ادبیات چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری، ضمن ابراز خرسندی از حضور شاعران و هنردوستان در این محفل گفت: هدف از برگزاری این جشنواره ارتقابخشی، تعامل و شناخت هر چه بیشتر نخبگان و بزرگان عرصه هنر و ادبیات كشور است كه در عرصه معارف دینی و ارزشی فعالیت میكنند.
او در ادامه درباره آثار بخش ادبیات جشنواره اظهار داشت: كمیته ادبیات جشنواره پس از برگزاری نشستهای مختلف در اصفهان، مركز و استانهای دیگر و بر اساس متن فراخوان به جمعبندی آثار دریافتی دبیرخانه رسید.
دبیر كمیته ادبیات چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری افزود: در بخش شعر و داستان بالغ بر 232 اثر به شكل مكتوب دریافت كردیم كه 76 اثر در بخش شعر، 28 اثر در بخش شعر نو، 8 اثر در بخش شعر نو تدوینی، 50 داستان كوتاه، 16 داستان كوتاه تدوینی ،9 رمان، 10 اثر در بخش ادبیات كودك و نوجوان و 19 پژوهشی را شامل شده است.
قاسمی تصریح كرد: پس از ثبت و جمعبندی آثار طی دو مرحله داوری، 9 مهرماه شاهد معرفی آثار برتر هنرمندان خواهیم بود و این باعث افتخار است كه بتوانیم قدمی كوچك در راه معرفی هنرمندان و استعدادها داشته باشیم.
در ادامه علیرضا قزوه، شاعر توانا و مدیر مركز آفرینشهای ادبی حوزه هنری سازمان تبلیغات، به شعر خوانی پرداخت.
در ادامه این شب شعر، شاعران برجستهای چون فاضل نظری، خسرو احتشامی، محمدرضا عبدالملكیان، ناصر فیض، وجیهه نوزادی، علی فردوسی، كبری موسوی قهفرخی، محمدحسین ملكیان و كمیل ایزدجو به شعرخوانی پرداختند.
همچنین در این مراسم فرشته حاجی دیوجی و مصطفی انصافی داستان كوتاهی را برای علاقهمندان خواندند و گروهی از هنرمندان خوش ذوق همزمان با قرائت شعر و داستان توسط آن ها، تابلوی سیاه قلم از چهره آن ها طراحی كرده و هدیه دادند.