همگام با چهارمین جشنواره آثاروتولیدات

برنامه های چهارمین جشنواره آثاروتولیدات اعلام شد

به گزارش کمیته تبلیغات واطلاع رسانی چهارمین جشنواره آثاروتولیدات مراکزاستانی حوزه هنری به نقل ازدبیرخانه این جشنواره برنامه های در نظرگرفته شده برای سه روز جشنواره تولیدات اعلام شد.

براساس این گزارش برنامه روز اول ازساعت 16با برگزاری مراسم افتتاحیه وافتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی ومحصولات فرهنگی درساختمان تازه باسازی شده عمارت سعدی آغازخواهد شد ودرادامه ازساعت 19 شب شعرباحضور شاعران برجسته کشوردرعمارت چهلستون اصفهان برپا خواهد شد،بخش های دیگر برای اجراء در روزاول کنسرت موسیقی ،نمایش فیلم های منتخب کمیته هنرهای تصویری، نمایش های صحنه ایی و خیابانی خواهد بود.

روز دوم جشنواره با برگزاری نشست های تخصصی مسئولان کمیته ها ازصبح چهارشنبه آغازو درادامه بااجرای نمایش های صحنه ایی و خیابانی همراه خواهد شد،اجرای کنسرت موسیقی محلی درسالن سینما ساحل واجرای برنامه ویژه شب خاطره با حضورفرمانده هان جنگ خاطرگویان دفاع مقدس درمیدان امام ره (نقش جهان) ازبخش های اصلی درروز دوم خواهد بود.

روزپایانی با اجرای مراسم اختتامیه درسالن بزرگ کوثرومعرفی برگزیدگان برگزارودفترچهارمین جشنواره آثار وتولیدات بسته خواهد شد.

جدول کامل نهایی برگزاری برنامه های چهارمین جشنواره آثاروتولیدات مراکزاستانی حوزه هنری به شرح زیرمی باشد:

 

 





تعداد کل نظرات : 0 منتشر شده : 0 منتشر نشده : 0 غیر قابل انتشار : 0

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره