گفت‎وگو با داود ضامني معاون برنامهريزي و نظارت و ارزشيابي امور استان‎ها و مجلس:

تدوين نظام‎نامه پژوهش مراکز استاني يکي از ابعاد ارزيابي ميزان انطباق فعاليت‎هاي هنري استان‎ها با اهداف کلي حوزه هنري است

معاون نظارت و ارزشیابی امور استان‎ها و مجلس به تدوین نظام‎نامه پژوهش در مراکز استانی اشاره کرد و افزود: این نظام‎نامه چندین بخش دارد و در آن نحوه حمایت از آئین‎نامه‎های دانشجویی، منشور اخلاق پژوهش، نحوه محاسبه حق‎الزحمه و حق‎العمل در پژوهش و نحوه ایجاد کتابخانه تخصصی در مراکز استانی توضیح داده شده است.

به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع‎رسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، به منظوربررسي وضعيت معاونت برنامهريزي ،نظارت و ارزشيابي اداره کل امور استان ها و مجلس و مطلع شدن از برنامههاي پيشرو اين معاونت با معاون جديد نظارت و ارزشيابي ادارهکل امور استان ها به گفت گو نشستيم. داود ضامني متولد 1353 دانشجوي دوره دکتراي مديريت برنامه ريزي فرهنگي است و داراي سوابق مديريتي در حوزه فرهنگي بوده است که ميتوان به رئيس کميته تنقيح قوانين و مقررات حوزه هنري، سرپرست دفتر طرح و برنامه حوزه هنري، دبيرکارگروه تخصصي هنر و معماري شوراي فرهنگي دفتر مقام معظم رهبري و مدير برنامهريزي مراکز استاني حوزه هنري اشاره کرد. پيش از وي هدايت اين بخش بر عهده مهدي حبيبي بوده است.


قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره