از شب خاطره تا رونمایی 121 عنوان کتاب در جشنواره چهارم


به گزارش کمیته تبلیغات و اطلاع‎رسانی چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری، حسین نصراله زنجانی با بیان این مطلب که عمده ترین برنامه مورد بحث در این جلسه بررسی شرایط رونمایی از 121 عنوان کتاب و مراسم شب خاطره است گفت :روی محتوای برنامه شب خاطره صحبت شد و به طور دقیق تمامی مراحل برگزاری این برنامه مورد بررسی قرار گرفت.

زنجانی با اشاره به نهایی شدن مکان برگزاری شب خاطره در کوه صفه اصفهان افزود : امیدواریم با اجرای مراسم در کوه صفه شبی خاطره انگیز و برنامه خوبی برای چهارمین جشنواره آثار وتولیدات رقم بخورد.

مسئول کمیته ادبیات پایداری درادامه خاطرنشان کرد: هماهنگی با کارگردان هنری مراسم توسط صادق کوچک زاده درزمان برگزاری برنامه مورد پیگیری قرارخواهد گرفت و ایشان نظرات و پیشنهادات درباره چگونگی برگزاری مراسم را دراختیار کارگردان هنری قرار خواهد داد.

در ادامه نشست مقرر شد تا پیگیری و هماهنگی برای فضا سازی و تهیه بنر ها ی مربوط به بخش ادبیات پایداری توسط علی هوشمند سرپرست حوزه هنری کهگیلویه و بویر احمد انجام شود همچنین کلیپ معرفی آثار بخش ادابیات پایداری نیز توسط حوزه هنری استان گیلان تهیه خواهد شد .

زنجانی در پایان خاطر نشان کرد :23 شهریور نشست نهایی کمیته با حضور اعضا و کارگردان هنری دراصفهان برگزار و از ظرفیت تمام استانها برای بهتر برگزار شدن این جشنواره استفاده خواهد شد.

چهارمین جشنواره آثار وتولیدات مراکز استانی با هدف معرفی آثار برتر تولید شده مراکز استانی حوز ه هنری 7 تا 9مهر در استان اصفهان برگزار می شود که یکی از برنامه های ویژه جشنواره برگزاری شب خاطره در کوه صفه اصفهان خواهد بود.




قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره