بهار تولیدات در استان ها



علي انصاري متولد شیراز است. دوران ابتدایی را در شهرستان رستم ممسنی گذرانید ودوران راهنمایی ودبیرستان را در شهرستان بویراحمدبه پایان رساند و در رشته هنر از مرکز تربیت معلم شهید مطهری شیراز فارغ التحصیل شد. وي از سال 1373 فعالیتهای هنری را شروع کرد و دوره ممتاز را ازمحضر استاد سید امرالله حسینی اخذ کرد.در سال 1386 در کلاس اساتیدی مانند غلامحسین امیر خانی –کرمعلی شیرازی و حسین غلامی شرکت کرد و از سال 1380 تا کنون به تدریس در انجمن خوشنویسان شهرستان بویراحمد و حوزه هنری مشغول است. هم چنين از سال 1375 با شرکت در کلاس های آواز در محضر اساتیدی چون علی جهاندار- محسن کرامتی واستاد محمد رضا شجریان شرکت کرد و ردیفهای آوازی را به پایان رساند و کنسرتهای متعدد را در داخل وخارج از استان اجرا کرد – کاست پرزین را انتشار نمود. انصاري تاكنون مقام هاي متعددي كسب كرده است از جمله کسب مقام اول خوشنویسی جشنواره کشوری مفاهیم مهر و مدارا سال 79 ، کسب مقام دوم خوشنویسی 78 ایران کشوری، کسب مقام اول خوشنویسان غرب کشور در سال 1385 ، کسب مقام پنجم طریق جاویدکشوری درسال 84، کسب مقام اول خوشنویسان فارس در سال 1386، مقام برتر خوشنویسان فارس 1385 و کسب مقام اول خوشنویسان استان کهگیلویه وبویراحمد؛ راهيابي آثار او به مرحله نهايي سومين جشنواره آثار و توليدات مراكز استاني حوزه هنري بهانه اي شد تا با او به گفتگو بنشينيم كه در ادامه ماحصل آن را مي خوانيد:
لطفاً خودتان را معرفی کنید و بفرمایید در چه زمینه ای فعالیت می کنید؟
علی انصاری هستم فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هنرهای تجسمی و دارای مدرک فوق ممتاز از انجمن خوشنویسان ایران-فعالیت حرفه ای خوشنویسی خود را از سالهای 73 و 74 تاکنون در زمینه های خوشنویسی و آواز دنبال کرده ام و از محضر اساتید گرانقدری کسب فیض داشته ام.
در کدام بخش از جشنواره تولیدات آثار شما راه یافته است؟
در بخش خوشنویسی یک اثر در قطعه چلیپا(نستعلیق) داشته ام.
نظرتان راجع به جشنواره تولیدات چیست؟
با دیدن برخی آثار راه یافته به بخش نهایی این جشنواره متوجه شدم که جشنواره در سطح قابل قبولی برگزار گردیده که این همه مورد استقبال هنرمندان تراز اول کشور قرار گرفته است .آن طور که متوجه شدم عمر زیادی از این جشنواره نمی گذرد و گویا سومین جشنواره تولیدات هست که در حال برگزاری می باشد به نظر اینجانب چنانچه تبلیغات و اطلاع رسانی این جشنواره با جدیت بیشتری انجام می شد سطح کیفی آن نیز بالاتر می رفت و پیشنهاد می شود در کنار برگزاری این جشنواره آثار راه یافته به بخش نهایی چنانچه در مرحله حضوری و با کارگاهی توأمان می گشت جریان فکری و هنری خیلی خوبی را به همراه خواهد داشت.
سخن آخر:
امید دارم که حرف دل اینجانب که در اثرم نیز متجلی شده بتواند در میان دیگر آثار عزیزان و دوستان هنرمند بتواند حرفی داشته باشد و همچون گذشته رقابتی سالم و ماندگار را نظاره گر باشیم .إن شاء الله



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره