حکیمی از پرکارترین نویسندگان کتاب کودک و نوجوان است. برخی از آثار او، مانند مجموعهی ۲۲ جلدی تاریخ تمدن ویژهی نوجوانان و داستانهایی از زندگانی امیرکبیر از شمارگان بالایی برخوردار شدهاند. از آثار اين هنرمند مي توان به مبانی ادبیات کودک و نوجوان: ویژه ادبیات دینی، همراه با عارفان، عیاران و جوانمردان نگاهی به تاریخ معاصر جهان، یا، بحرانهای عصر ما، در مدرسه مولانا: سیری در مثنوی معنوی، در مدرسه حکیم توس، از ایرانم، از شهر آزادگان، درباره فردوسی، سراینده سرود آزادی، در مدرسه پیر نیشابور: نگرشی بر زندگی، آثار و اندیشه های فریدالدین عطار نیشابوری، در مدرسه اقبال لاهوری (سرو آزادی) درباره زندگانی، آثار و اندیشه های محمد اقبال، رودخانه خروشان عشق: نگاهی به زندگانی دکتر سیدحسین فاطمی، زندگی نامه، اندیشه ها و مبارزات دکتر محمد مصدق، زندگی نامه، اندیشه ها و مبارزات علی اکبر دهخدا، مبانی ادبیات دینی کودکان و نوجوانان، طاغوت در جریرهای دورافتاده (داستان)، داستانها و فرازهایی از زندگانی امام حسین، نقابداران جوان،همراه با سیاحان و جهانگردان و مسافران تاریخ، هزار و یک حکایت تاریخی (مجموعه سه جلدی) اشاره كرد.
وی یکی از مهمترین ارکان رو به پیشرفت جشنواره تولیدات استانی را به سمت و سو رفتن تولید آثار فاخر و آموزنده برای کودکان دانست و از همین حیث اشاره داشت که حوزه هنری به عنوان یکی از متولیان صاحب اندیشه بیش از پیش باید به این امر اهتمام بورزد. این پژوهشگر ارزنده کشورمان اظهار داشت که ادبیات کودک از آن چنان اهمیتی برخوردار است،که باید تمامی نویسندگان دور یکدیگر جمع شده و برای تولید هدفمند و صحیح و و بی عیب این آثار با یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند.
آموزه های دینی در غالب داستان ای شیرین از جمله این کارها است.
وي افزود: به طور مثال ما در دهه 40 – 50 جامعه نياز ديگري داشت كه اكنون ما در دنياي ديگري زندگي مي كنيم كه كودكان و نوجوانان ما نيازهاي ديگري دارند. نياز برزگ جامعه ما در زمينه ادبيات كودك و نوجوان در حال حاضر اين است كه فرهنگ اهل بيت (ع) و ائمه اطهار (ع) را در جهان تبليغ كنيم.
حكيمي در ادامه خطاب به نويسندگان اين حوزه اظهار داشت: كساني كه در حوزه ادبيات كودك و نوجوان در حال فعاليت هستند،در ابتداي كارشان بايد تاريخ صدر اسلام را دقيق مطالعه كنند تا ضمن دستيابي به اطلاعات بتوانند با نگارش داستان هاي كوتاه، بلند و رمان، وقايع صدر اسلام را براي كودكان و نوجوانان بيان نمايند.
وي ادامه داد: بنابراين نويسندگان اين حوزه بايد نيازهاي جامعه شان را احساس كنند سپس با شناسايي و درك آن ها به نگارش داستان ها و مطالب مورد نظرشان بپردازند و آن ها را منتشر نمايند.
حكيمي در پايان خاطرنشان كرد: ادبيات هاي منتشر شده بايد مطابق با نيازهاي جامعه باشد ، كه اكنون نياز جامعه جهاني و كشور انتقال فرهنگ و آموزه هاي ديني است.