مصاحبه و گفتگو
گفتوگو با محمد قاسمیپور مسئول دفتر فرهنگ مطالعات و ادبیات پایداری
تولیدات دفاتر ادبیات پایداری منبع الهامی برای آفرینشهای هنری در رشتههای دیگر
محمد قاسمیپور درخصوص تاثیر مثبت جشنواره آثار و تولیدات برروی کیفیت آثار تولیدی گفت: جشنواره عاملی برای به ذوق و شوق آوردن است و انگیزش و حرکت ایجاد میکند. به نظر من تولیدات پژوهشی دفاتر ادبیات پایداری میتواند منبع الهامی برای آفرینشهای ادبی و هنری در رشتههای دیگر باشد.
گفتوگو با قائممقام رئیس حوزههنری و مدیرعامل انتشارات سوره مهر
همّ و غمّ حوزههنری رونقبخشیدن به تولید است
مهمترین اهداف جشنوارهها که آنرا دنبال می کنند از سه بخش اصلی تشکیل می شود ، اول رصد و کشف موارد مورد نیاز جشنواره است. دوم ایجاد رقابت سالم برای پیشیگرفتن درکیفیت، رعایت استانداردها و توجه به خواست و نیاز مخاطب است. وهدف سوم نیز ارائه الگوست. جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی این سه هدف را مد نظر دارد و همّ و غمّ حوزههنری را برای رونقبخشیدن به تولید به عنوان رکن فعالیتهای خود نشان میدهد.
رئیس حوزههنری
ادبیات پایداری، تاریخ پیش روی ما را تغذیه میکند
محسن مؤمنیشریف، رئیس حوزههنری در این باره معتقد است ادبیات پایداری آنقدر غنی است که قادر است تاریخ پیش روی ما را تغذیه کند.
گفتوگو با رئیس سازمان تبلیغات اسلامی
هنر استانی با بذل وسع مدیران بالنده میشود
گفتوگو با ناصر مقدم کوهی کاریکاتوریست زنجانی
برگزاری جشنواره آثار و تولیدات برای هنر و هنرمندان سازنده خواهد بود
کاریکاتوریست زنجانی اظهار کرد: برگزاری جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی یک قدم رو به جلو و سازنده برای هنر و هنرمندان خواهد بود.
گفتوگو با علیرضا چرخابی سرپرست حوزه هنری استان خوزستان
جشنواره نقطه وحدت تمام مراکز استانها خواهد بود
علیرضا چرخابی گفت: برگزاری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی میتواند یک ارزیابی از مجموع کل کشور با اقلیمها و شرایط و توانمندی و بضاعت و ظرفیت تمام استانها باشد.
همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری
ایجاد حس همگرایی مهمترین تأثیر جشنواره آثار و تولیدات
دبیر شورای معاونین استانی حوزه هنری ایجاد حس همگرایی را مهمترین مسئله در چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری دانست و بیان كرد: از نظر من مهمترین كاركرد جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی ایجاد حس همگرایی است.
همگام با چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری
نمایشگاه آثار و تولیدات هنرهای تجسمی بیانگر رشد كمی جشنواره است
رئیس سازمان سینمایی سوره گفت: چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراكز استانی حوزه هنری نسبت به دورههای گذشته رشد خوبی داشته و از نظر كمیت حجم آثار به نمایش درآمده در نمایشگاه آثار و تولیدات هنرهای تجسمی به خوبی نمایانگر این رشد است.
گفتوگو با عبدالجبار کاکایی داور بخش شعر نو، تدوینی و پژوهشی
چتر حمایت حوزه هنری بر سر پژوهشهای ادبی گسترده شود
داور بخش کتاب چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی گفت: حوزه هنری امکانات خوبی در سراسر کشور دارد و میتواند چتر حمایت خود را بر سر پژوهشهای ادبی، نقد آثار شاعران و هنرمندان بگستراند و به تمام جنبهها در حوزه پژوهش توجه کند.
گفتوگو با مجدالدین معلمی سرپرست حوزه هنری استان قم
آثار تولید شده در جشنواره تولیدات منطبق با سیاستهای حوزه هنری باشد
سرپرست حوزه هنری استان قم بیان کرد: باید کسانی در این جشنواره اثر تولید کنند و استانهایی تولید داشته باشند که مضمونهای آنها قرابت و نزدیکی با سیاستگذاریهای حوزه هنری داشته باشد.
یادداشت روز
وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است
برای برپایی کیفیتر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمیدهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانهای مرکزی بهصورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دورههای مختلف جشنواره بهطور فعالتری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاههای توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان میشود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.
بسیاری از از آثار راهیافته به چنین جشنوارههایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آنها به جشنوارههای مختلف راه یافتهاند، درحالی که میتوان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاستگذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنوارهها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار میکند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیقتر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.
تناسب آثار با ماموریتهای محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاکها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاستها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیباییشناسی ارزیابی و داوری میشوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و بهواسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استانها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.
کشف استعدادهای جوان و هدایت آنها مهمترین رسالت جشنوارههای هنری است. اگر برپایی این جشنوارهها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر بهمنزله یک کار نمایشی است، اما اگر بهصورت کیفیتر و دائمیتر باشد، میتوان استعدادهای زیادی را در تمام حوزههای مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.
تولیدات مراکز استان
- راه یابی 50 اثر تجسمی از قزوین به چهارمین جشنواره آثار و تولیدات
- حضور فعال هنرمندان رشته خوشنویسی حوزه هنری استان اصفهان در جشنواره تولیدات
- حضور دو نقاش مشهدی در جشنواره تولیدات استاني
- راهیابی آثار هنرمندان خوشنویس حوزه هنری خراسان رضوی به جشنواره تولیدات
- حضور 55 اثر از آثار هنرمندان حوزه هنری خراسان رضوی در بخش تجسمی جشنواره تولیدات
مصاحبه و گفتگو
- تولیدات دفاتر ادبیات پایداری منبع الهامی برای آفرینشهای هنری در رشتههای دیگر
- همّ و غمّ حوزههنری رونقبخشیدن به تولید است
- ادبیات پایداری، تاریخ پیش روی ما را تغذیه میکند
- آثار تولید شده در جشنواره تولیدات منطبق با سیاستهای حوزه هنری باشد
- ارزیابی و انتقاد از آثار باعث رشد و تولید بهتر آن خواهد شد