نشست هماهنگی مسئولان کمیته های جشنواره آثار وتولیدات برگزار شد




درابتدای این نشست سید مهدی سیدین نیا دبیر اجرایی جشنواره گفت: از امروز تا روز پایانی درگیر مسائل اجرایی آن هستیم و امروزآخرین فرصت است تا مدیران به ارزیابی مسائل و برنامه های اجرایی این جشنواره بپردازند.
سیدین نیا با اعتقاد بر اینکه نیاز سنجی موضوعی، جدی و ضروری است، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه از هر استان 10 مهمان به اصفهان سفر می کنند نیازسنجی در فرآیندهای گوناگون باید مد نظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه سه دسته مخاطب داریم، ابراز داشت: این سه دسته شامل مخاطب ویژه، مخاطب بخش‌های استان‌ها و مخاطبانی که در اصفهان حضور دارند می شود و ما باید برای مخاطبان شرایط ویژه ای فراهم کنیم،زیرا جشنواره و نمایشگاه را برای آنان برگزار می‌کنیم و می‌خواهیم رضایتمندی مخاطب را فراهم آوریم.
در ادامه مجید مصلحی مدیرجشنواره ومدیر کل امور استان‌ها و مجلس حوزه هنری گفت: باید بر روی عرضه محصولات فرهنگی و فضای نمایشگاهی دقت ویژه ای داشت چراکه بسترسازی برای عرضه محصولات فرهنگی ضروری است و این نگاه باعث خواهد شد تا کتاب‌نیز به درستی در نمایشگاه عرضه شود.
مدیر چهارمین جشنواره آثار وتولیدات حوزه هنری افزود: اعلام برگزیدگان مرحله نخست جشنواره نیز تا دهم شهریور ماه باید صورت بگیرد و همه کمیته‌ها باید تمامی فعالیت های خود را در قالب فیلم وعکس چه در بخش داوری و چه در بخش برگزیدگان نهایی در اختیار کارگردان اختتامیه قرار دهند تا از آن برای ساخت برنامه های اختتامیه استفاده کند.
دکتر مجید مصلحی با بیان اینکه ساماندهی حضور استان‌ها در جشنواره هدف اصلی گردهمایی است، اذعان داشت: برای هر کمیته‌ای جهت پیگیری مناسب ترفعالیت ها یک نماینده یا رابط دراصفهان در نظر گرفته شده است.
وی به مصاحبه با مهمانان ویژه اشاره کرد و افزود: مصاحبه با برگزیدگان جشنواره از فرصت‌هایی است که کمتر فراهم می‌شود بنابراین باید این افراد به اصحاب رسانه معرفی شوند.
در ادامه حسین زنجانی، مسئول کمیته ادبیات پایداری از رونمایی 121 عنوان کتاب در این جشنواره خبر داد وافزود: در این جشنواره آثار متنوعی ارائه شده اند که از میان آن می توان به ارائه کتابها در بخش ها و رشته های گوناگون اشاره کرد به ویژه در بخش ادبیات پایداری، 121 عنوان کتاب در این دوره جشنواره رونمایی خواهد شد.
سید محمدحسین سیدزاده، مدیر کمیته هنرهای تصویری و رئیس حوزه هنری بوشهرنیز از پخش همزمان فیلم محمدرسول الله با حضور مجید مجیدی در این جشنواره خبر داد و گفت: ما در این جشنواره به اکران فیلم های کوتاه و بلند در سالن سوره اصفهان خواهیم پرداخت.
عبدالمجید مصاحبی کارگردان هنری افتتاحیه و اختتامیه جشنواره افزود: ما در مجموع دو بخش اصلی داریم، یک بخش که روز افتتاحیه نمایش داده می‌شود و بخش دیگر در روز اختتامیه که هر بخش برنامه های خاص خود را خواهد داشت.
عبدالحمیدقره‌داغی مسئول کمیته محصولات فرهنگی ورئیس حوزه هنری البرزگفت: در مجموع در کمیته محصولات فرهنگی سه استان به عنوان استان برتر و 5 اثر به عنوان آثار برتر انتخاب خواهند شد. آن دسته از محصولات فرهنگی که جنبه عمومی دارد؛ دانشنامه‌ها یا محصولات فرهنگی وارد بسته‌های فرهنگی می‌شود و بخشی از آثار محصولات فرهنگی که قابلیت نمایشگاهی دارد درساختمان مرکزی حوزه هنری استان اصفهان به نمایش درخواهند آمد. در بخش جنبی، تولیدات سوره باید به شکل جنبی و با طراحی دکور مناسب و مربوط با این فضای نمایشگاهی ارائه شود.
محمدکرم‌اللهی مسئول کمیته تجسمی ورئیس حوزه هنری فارس تصریح کرد: ارائه طرح یک اثر تجسمی با عنوان «ایران آب ندارد» در روز سه شنبه هفتم مهرهمزمان با افتتاحیه نمایشگاه آثار تجسمی آغاز و صبح پنجشنبه نهم رونمایی خواهد شد.
هادی مولوی دوست مسئول کمیته تبلیغات واطلاع رسانی و مدیر کل روابط عمومی و امور ابین الملل حوزه هنری نیز درادامه افزود: پوستر جشنواره در حال آماده شدن است و پانزدهم شهریورماه درنشست خبری درتهران رونمایی خواهد شد.
وی از برگزاری نشست خبری در پایان شهریورماه در اصفهان خبرداد وافزود: تیزر جشنواره توسط باشگاه فیلم سوره در حال تهیه وتولید است که تا آخر این هفته اتود اولیه آن ارائه خواهد شد.
وی ادامه داد: چاپ شماره اول نشریه جشنواره به عنوان یک پیش شماره صورت گرفته است. مقدمات طراحی کتاب جشنواره نیز انجام شده و امکان دارد که به صورت الکترونیکی تهیه شود.
وی افزود: تیم کامل خبری شامل 21 نفر از خبرنگاران هستند که جشنواره را پوشش خواهند داد. از بخش‌های جنبی برنامه سازی تصویری که توسط روابط عمومی انجام خواهد شد.
مولوی دوست به ستاد خبری تشکیل شده ویيه جشنواره چهارم اشاره کرد وخاطرنشان کرد؛ درخصوص تبلیغات شهری در تهران کارهای اولیه را انجام دادیم و تهیه پرچم جشنواره صورت گرفته است. در خصوص برنامه های تلویزیونی نیز مجوز برای پخش برنامه های ویيه جشنواره آثار وتولیدات از شبکه های مختلف صدا و.سیما گرفته شده است .
اسماعیل نویدی، مسئول کمیته نظارت و ارزشیابی نیز به بیان برنامه های مصوب پرداخت و گفت: کلیت برنامه مشخص شده است. و تا هفته آینده جدول برگزاری دقیق همراه با علام روزها،زمان و مکان برگزاری اعلام خواهد شد.
شایان ذکر است دراین نشست مجیدمصلحی مدیرجشنواره ومدیرکل موراستان‌هاومجلس حوزه هنری،سیدمهدی سیدین‌نیادبیراجرای ی جشنواره،سمیه ربیعی مسئول دبیرخانه جشنواره،امین مرادی مسئول کمیته موسیقی ورئیس حوزه هنری کردستان،محمدکرم‌اللهی مسئول کمیته تجسمی ورئیس حوزه هنری فارس،عبدالحمیدقره‌داغی مسئول کمیته محصولات فرهنگی ورئیس حوزه هنری البرز،عبدالمجیدمصاحبی کارگردان هنری افتتاحیه واختتامیه جشنواره،هادی مولوی‌دوست مسئول کمیته تبلیغات واطلاع رسانی ومدیرکل روابط عمومی حوزه هنری ،غلامرضاقاسمی دهشالی قائم مقام مدیرجشنواره ورئیس حوزه هنری گیلان،حسین زنجانی مسئول کمیته فرهنگ ومطالعات پایداری،مرتضی دارابی مسئول روابط عمومی اموراستان‌ها،مصطفی کریمی مسئول کمیته اسکان وپذیرایی جشنواره،اسماعیل نویدی مسئول کمیته نظارت وارزشیابی،مهدی حبیبی معاون فرهنگی اموراستان‌هاحضور داشتند.



قسمت نظرات غیر فعال میباشد

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره