همگام با جشنواره آثار وتولیدات مراکز استانی حوزه هنری

راه یابی دو آلبوم و یک قطعه موسیقی از قزوین به مرحله داوری جشنواره تولیدات

آلبوم های موسیقی: "بیقرار یار" ساخته: کامبیز محیط مافی و "دورها آوایی است" به آهنگسازی: مهدی تیموری ، و قطعه موسیقی"مژده احمد": ساخته: حسین ذوالفقاری به مرحله داوری چهارمین جشنواره آثار و تولیدات مراکز استانی حوزه هنری راه یافتند.

به گزارش کمیته تبلیغات واطلاع رسانی چهارمین جشنواره آثار وتولیدات مراکز استانی در بخش موسیقی سنتی آلبوم "دورها آوایی است" به خوانندگی : محمد معتمدی و آهنگسازی مهدی تیموری شامل : سه تصنیف، یک قطعه بی کلام، دو قسمت ساز و آواز و یک بخش تک نوازی نی می باشد.

قطعات این آلبوم در دستگاه همایون، دشتی، شور، نوا، چهارگاه، دشتی شوشتری و آواز اصفهان می باشد که با استفاده از اشعار شاعرانی چون:  فریدون مشیری، هوشنگ ابتهاج و حسین منزوی تولید شده است.

اعضای گروه نوازندگان این آلبوم را میرسعید حسینی پناه(سنتور)، مهدی محمود آبادی و مهران فلاحی( تار)، بابک میرزایی(عود)، علیرضا دریایی و مهبد نبوی(کمانچه و کمانچه آلتو) ، سهیل رزاقی و پوریا خورشیدی(تنبک)، سهیل سعادت(دف) و مهدی لطفی(تا باس) تشکیل می دهند.

همچنین در بخش موسیقی سنتی قطعه "مژده احمد" ساخته و با صدای : حسین ذوالفقاری با موضوع امام زمان(عج) در 4 دقیقه تنظیم و تولید شده است.

در بخش محلی نیز آلبوم موسیقی "بیقرار یار" با تنبور و دف نوازی استاد کامبیز مافی  بر اساس موسیقی مقامی باستانی و مقامی عرفانی تولید شده است و شامل: نه قطعه بداهه نوازی، بداهه نوازی در شور قدیم، بداهه نوازی در اصفهان قدیم می باشد





تعداد کل نظرات : 0 منتشر شده : 0 منتشر نشده : 0 غیر قابل انتشار : 0

یادداشت روز


وجود دبیرخانه دائمی جشنواره تولیدات مراکز استانی ضروری است

برای برپایی کیفی‎تر جشنواره صرفا تعداد شمارگان آن، ارتقای کیفی به جشنواره نمی‎دهد، بلکه در جهت پیشرفت دوره به دوره آن، باید دبیرخانه‎ای مرکزی به‎صورت دائمی تشکیل و در فاصله برپایی دوره‎های مختلف جشنواره به‎طور فعال‎تری عمل کنند. تشکیل دبیرخانه دائمی و برگزاری کارگاه‎های توجیهی ویژه هنرمندان موجب برقراری ارتباط مستحکم بین هنرمندان با جشنواره و تبیین اهداف برای آنان می‎شود تا با توجیه درست بتوانند آثاری متناسب با اهداف جشنواره تولید و از ارسال آثار آرشیوی پرهیز کنند.

بسیاری از از آثار راه‎یافته به چنین جشنواره‎هایی معمولا آرشیوی بوده و بعضی از آن‎ها به جشنواره‎های مختلف راه یافته‎اند، درحالی که می‎توان با ایجاد دبیرخانه دائمی و فعال به سیاست‎گذاری و توجیه هنرمندان پرداخته و تولیدات فاخری متناسب با موضوع و اهداف برگزارکنندگان جشنواره اقدام کرد. هدف از برپایی این جشنواره‎ها کمک به ارتقای سطح خلاقیت و اندیشه هنرمندان جوان است تا بتوانند با خلق آثار محکم و متناسب با موضوع جشنواره، هنرآفرینی کنند. تداوم جشنواره باعث ایجاد انگیزه بیشتر در جامعه جوان هنرمندان خواهد شد و آنان را وادار می‎کند که به موضوعات مطرح شده در جشنواره عمیق‎تر فکر کنند و از نگاه هنری اثر خلق کنند.

تناسب آثار با ماموریت‎های محوری حوزه هنری از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده و بیداری اسلامی از مهمترین ملاک‎ها در این زمینه است. این آثار متناسب با این سیاست‎ها و از بعد مسائل فنی، هنری و زیبایی‎شناسی ارزیابی و داوری می‎شوند. قزوین از دیرباز در زمینه هنرهای تجسمی از جایگاه ممتازی برخوردار بوده است و به‎واسطه همین ویژگی برجسته، شایستگی و استحقاق این را دارد که دبیرخانه بخش تجسمی تولیدات مراکز استان‎ها را از صفر تا صد بر عهده داشته باشد.

کشف استعدادهای جوان و هدایت آن‎ها مهمترین رسالت جشنواره‎های هنری است. اگر برپایی این جشنواره‎ها صرفا برای برگزاری باشد، بیشتر به‎منزله یک کار نمایشی است، اما اگر به‎صورت کیفی‎تر و دائمی‎تر باشد، می‎توان استعدادهای زیادی را در تمام حوزه‎های مختلف شناسایی و به رشد کمی و کیفی آنها کمک کرد.

 

تولیدات مراکز استان


مصاحبه و گفتگو


گالری تصاویر


فراخوان جشنواره